Informatie


Locatie

Espelodijk (naast nr. 2) 7451 KS HOLTEN


Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op loopafstand van het feestterrein gelegen aan de Espelodijk. Volg alstublieft de instructies van parkeerbegeleiders op. Parkeren in de berm is niet toegestaan.


Betalen

Consumpties zijn verkrijgbaar met blauwe consumpties munten van feestcommissie Espelo. Bij de muntenbar kan zowel contant als via een pinapparaat betaald worden.


Garderobe

Er is een onbewaakte garderobe aanwezig welke gebruikt kan worden op eigen risico.


Toegangsbeleid en maatregelen ivm Covid19

Je wilt een bezoek aan het Splosefeest brengen. Je bent van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

  1. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
  2. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app of CoronaCheck.nl:
    1. testbewijs (via testenvoortoegang.nl), meer informatie
    2. vaccinatiebewijs
    3. herstelbewijs
  3. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je ticket/toegangskaartje zien.

Meer informatie
Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen

Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl 

Covid19 klachten?
Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202.